Is de ingang van jullie privéhuis discreet gelegen?

Ja, de entree is buiten zicht van de straat, je loopt dus direct een hal in via een deur die open is. In dat halletje kan u aanbellen en staat u dus buiten zicht van de straat. De gastvrouw ontvangt u buiten zicht van eventuele andere aanwezige klanten.De dames worden dan aan u geheel discreet aan u alleen voorgesteld waarna u uw eventuele keuze kan maken.

 

Betaal ik entree, of betaal ik voor het aangeboden drankje?

Nee, wij zijn geen club maar een privéhuis. U komt geheel vrijblijvend bij ons binnen. De gastvrouw laat u buiten bijzijn van andere klanten, dus geheel discreet de beschikbare dames zich aan u voorstellen. Aan de gastvrouw kan u dan aangeven of u met 1 (of meerdere) van de beschikbare dames naar de kamer wil. De gastvrouw kan u ook aangeven welke dames op dat moment bezet zijn en wanneer zij weer beschikbaar komen. Indien er geen dame van uw keuze aanwezig is, kan u gewoon een andere keer terugkomen. Indien u wilt wachten op een dame die bezet is of op een kamer indien bij drukte alle kamers bezet zijn, is dat mogelijk. Dit kan seperay uit het zicht van klanten onder het genot van een erotische dvd Het drankje wat u krijgt indien u naar de kamer gaat is van het huis en dus geheel gratis.

 

Hoe staat het met de hygiëne van Privé BtoB?

Wij hebben hygiëne hoog in het vaandel staan. Onze kamers zijn schoon en worden continue gecontroleerd op hygiëne. Daarnaast krijgt een dame vooraf elke date met een klant van de gastvrouw schoon beddengoed en handdoeken, welke na de date door haar in de was worden gedaan. U bent dus altijd zeker van een goed verzorgde hygiëne! Onze dames worden ook twee-maandelijks gecontroleerd door een arts van de GGD, zodat veiligheid, gezondheid en de noodzakelijke hygiëne zoveel mogelijk is gewaarborgd zowel voor u als de dame zelf.

 

 

Hoe is de prijsstelling t.o.v. andere privéhuizen?

Deze is zeer concurrerend te noemen. Gezien het aanbod van kamers, dames, kwaliteit en hygiëne zijn wij goedkoper geprijsd dan vergelijkbare kwaliteitsprivéhuizen in Eindhoven, van Noord-Brabant en zelfs een overgroot deel van Nederland.

 

 

Wat kan ik qua sexuele handelingen verwachten voor het standaardtarief?

Voor het standaardtarief (zie de prijslijst), is veilige sex mogelijk inclusief tongzoenen wanneer de dame dit aanbiedt. De dames zijn zelf vrij om te kiezen per klant of ze willen zoenen. Klik en persoonlijke hygiene is daarbij een belangrijke graadmeter. Extra's als lesbisch trio, soft SM, anaal, Frans z.c. etc. kunnen per dame worden aangeboden tegen vaststaande tarieven die u bij de gastvrouw kan opvragen. Deze mogelijkheden kan u zelf met de dame bespreken, eventueel vooraf de date om misverstanden te voorkomen waarna u kan beslissen wel of niet met de dame naar de kamer te gaan. De extra dienst(en) worden met de dame zelf op de kamer afgerekend. Het standaardtarief betaalt u vooraf aan de gastvrouw.

 

 

Indien ik gebruik maak van de whirlpool, zijn daar dan extra kosten aan verbonden?

Ja, voor slechts €15,00 extra geniet u samen van de heerlijke whirlpool zodat u als herboren man weer naar buiten gaat en in extra luxe kan genieten van uw erotische date.

 

 

Als tarief voor extra afwijkt van het vastgestelde tarief?

De dames hebben onderling voor de extra handelingen vaste prijzen vastgesteld. Deze zijn op te vragen bij de gastvrouw. Mocht er verwarring bestaan over deze prijs, meldt dit dan gerust bij onze gastvrouw die daar dan eventuele duidelijkheid over kan verschaffen en of een eventueel misverstand kan oplossen en indien aan de orde, kan corrigeren. Dat is geen enkel probleem!

 

 

Mag ik tijdens mijn erotische date met een Privé BtoB dame meerdere orgasmes hebben?

Ja natuurlijk! U betaalt immers voor de tijd die u met het meisje doorbrengt. De date is dus niet automatisch afgelopen na uw orgasme. Standaard is wel 1 orgasme bij Franse massage en 1 orgasme bij intiem. Er zijn dames die een kleine meerprijs vragen van € 10,00 voor extra orgasmes, dus overleggen is in dat geval aan te raden om zo een goede date te waarborgen.

 

 

Hoeveel dames zijn er gemiddeld per dag aanwezig?

De gehele week zijn gemiddeld 15 tot 20 dames beschikbaar waarvan er per dag gemiddeld 8 á 9 dames aanwezig zijn.

 

 

k wil graag van tevoren een bepaalde dame reserveren, wat moet ik dan doen?

Dagelijks tussen 11.30 en 12.00 uur plaatsen wij de namen van de dames die die dag ingepland zijn in het aanwezigheidsschema hier op onze website. Hierbij staan ook de namen van dames die later die dag nog zullen binnenkomen. Afspraken kunnen zowel per email als telefonisch worden vastgelegd. Kort voor de vastgelegde afspraak kunt u altijd nog even bij ons checken of de dame van uw keuze daadwerkelijk aanwezig is die dag.

 

 

Wat vinden dames het meest belangrijk bij een bezoekende klant?

Met name vriendelijkheid, respectvol omgaan met de dame en een goede verzorgde persoonlijke hygiëne zijn een goed uitgangspunt voor een geslaagde date met een dame.

 

 

Ik ben vrij onervaren met het bezoeken van dames, vinden de dames dat niet raar?

Deze vraag krijgen wij vaak per email. Dat is geen enkel probleem. Geef dit gerust aan, wij houden dan zeker rekening met je en er zijn ook veel dames die het juist leuk vinden om een onervaren of verlegen man het naar de zin te maken. Zij zullen dan rekening met je houden zodat jij je comfortabel voelt en kan genieten van heerlijke sex! Zie ook de rubriek sexlessen.

 

 

Hoeveel kamers heeft jullie privéhuis?

Ons privéhuis heeft 5 kamers, waarvan 2 ruime luxere kamers met whirlpool (waarvan 1 met zeer riante doucheruimte) en 3 sfeervolle themakamers (Egyptische kamer, Jungle kamer en de Aziatische kamer).

 

 

Kunnen wij als stel ook een dame kiezen of een kamer huren voor een vrijpartij?

U kunt bij ons als stel een dame kiezen; de dame van uw keuze geeft zelf aan welke handelingen zij bereid is te doen. Een kamer huren zonder één van onze dames is niet mogelijk.

 

Kan ik een dame op escort krijgen?

Jazeker, alleen voor de regio Eindhoven.

Voor meer informatie bel ons.

 

 

Werkt u met een aanwezigheidsschema van de dames?

Jazeker, echter het is altijd raadzaam om even kort voor uw geplande bezoek bij ons te checken of de dame daadwerkelijk aanwezig is. Over het algemeen is het aanwezigheidsschema iedere maandag bekend.

 

Kan ik ook betalen via pinpas of creditcard?

jazeker, dat is mogelijk bij ons.

 

{accordionfaq faqid=accordion3 faqclass="blacktiefaq defaulticon headerbackground headerborder contentbackground contentborder round5" active=item1}